diumenge, 18 de setembre del 2011

28ème Ronde Cérétane

Em feia molta gràcia anar a la Ronda Ceretana. Aquesta vila del Vallespir ha estat un lloc emblemàtic en els darrers anys: sovint hi hem anat a tocar amb la Riverter Dixieland i sempre ens hi hem trobat molt ben acollits.
De bon matí vam sortir de Manlleu amb en Josep i la Carme i al cap d'una hora i mitja ja estàvem a punt d'anar a buscar els pitralls.
Després d'una mica d'escalfament ens vam situar per començar la cursa - s'havien de fer dues voltes en un circuit d'uns 10km.

Després de passar pels carrers principals de la vila ens vam començar a enfilar cap els voltants (el recorregut de la cursa és molt bonic). La pujada es feia força dura però els paisatges del voltant i ho feien tot més fàcil. Després venia una baixada molt pronunciada per tornar a pujar lleugerament cap a la vila.
En tot moment l'ambient era fantàstic, molta animació i molts avituallaments en tot el recorregut.
Amb tots aquests ingredients la segona volta va ser també prou bona i vaig poder acabar amb un temps d'1h 34min 38s (posició 189 de 783 acabats). En Josep i la Carme també van completar una bona cursa.
Després de l'arribada vam fer un petit recorregut pel poble, vam recuperar energia amb un "pastís" i vam tornar ben satisfets cap a la comarca.

Aquest és el recorregut de la cursa
Aquí hi trobareu les classificacions

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada