diumenge, 12 de desembre del 2010

II Mitja Marató per Relleus de Granollers

Després de la bona experiència a la 1a Marató per Relleus de Santes Creus els components de Concurre et Gaude ens vam inscriure a la II Mitja Marató per Relleus de Granollers. Aquesta cursa consisteix en tres relleus d'uns 7km prop del riu Congost.
Una vegada coneixem la disponibilitat de la gent inscrivim dos equips a la cursa: El Concurre et Gaude 1 (format per Joan Mitjavila, Gerard Yus i Ferran Llagostera) i el Concurre et Gaude 2 (format per Josep Arboix, Carme Brugarola i Carles Sala).
Tres quarts d'hora abans de la sortida els sis participants ens trobem a les pistes Municipals de Granollers - ens acompanyen també en Ferran de Vic, l'Adrià, en Martí i la Irene que col·laboren en tasques logístiques i d'animació.
A les mateixes pistes - lloc de sortida i arribada de la cursa - recollim els pitralls i el xip: "Vosaltres sou de l'equip Concorde oi?" ens diu una organitzadora que sobrevalora la nostra velocitat...
Després d'algunes anècdotes similars comença la cursa. Els set quilòmetres es fan una mica durs si es volen afrontar a tota velocitat... Tot i així els sis components fem temps prou bons (al voltant o força per sota dels 5min/km). Al final acabem tots satisfets de la matinal i ja planificant futures curses pels Concurre et Gaude...

Aquesta és la classificació per equips
Aquesta és la classificació individual
Aquí trobareu algunes fotos de la matinal

Aquest és el recorregut de la cursa - es mostra la volta que havia de fer cada un dels participants.

2 comentaris:

  1. Moltes gràcies per la vostra participació! Aquest es l'esperit d'aquesta cursa, que us ho passeu d'allò més BE!!!

    Gràcies Concorde ;-)

    ResponElimina
  2. Gràcies Xavier!! Si ets de l'organització et volem felicitar pel funcionament de la cursa... la veritat és que va ser una excel·lent matinal.

    ResponElimina