diumenge, 14 de novembre del 2010

Córrer per córrer (Manlleu 14-11-2010)



Aquesta és una cursa molt agradable i que val la pena de repetir-la... L'ambient en el Córrer per Córrer és molt popular i agradable.
Una estona abans de començar la cursa he anat a recollir el dorsal i he trobat a molta gent coneguda (en Josep Mª, en David, en Dani i l'Eva, en Josep amb un nombrós grup d'alumnes etc...). Aquesta familiaritat és un altre dels aspectes que més m'agraden del Córrer per Córrer.
A les 10h en punt ha començat la cursa que ha seguit el mateix recorregut que l'any anterior - el dia assolellat ens ha permès de gaudir dels paisatges de tardor. L'itinerari passa pel costat del Ter i després s'enfila cap a la zona del Vicenç, on hi ha els trams més exigents. Després és retorna pel passeig de Ter cap a la zona esportiva on he pogut finalitzar els 10km amb un temps de 41min i 48seg - millor marca personal. A la web dels organitzadors es pot trobar la classificació de la cursa.
Cal destacar l'organització del Club Olímpic Manlleu - el recorregut i el quilometratge estaven molt ben assenyalats i al final hem pogut gaudir d'una botifarrada popular tot comentant la cursa amb bona companyia...

4 comentaris:

  1. Hei!...Soc el Josep García de Vic (310) vaig fer tot el recurregut amb el grup de alumnes (menyns el final, que ells van sprintar!) ....si aconseguiu que el dorsal 180 entreni i calli teniu un futur campió!!!! jajajaja (es broma)

    ResponElimina
  2. En les darreres curses es repeteix la frase...
    "...millor marca personal."
    On anirem a parar?????

    ResponElimina
  3. -Josep F: Coneixent al dorsal 180 crec que és possible fer-lo entrenar... però això de callar em sembla més complicat... Salutacions!

    Josep Mª: Devia ser que les marques anteriors eren molt dolentes... Bona cursa a Ripoll!!

    ResponElimina
  4. L'Abdessamad ens va fer cantar el Bon Dia dels Pets, el Corren dels Gossos i el Boig per tu de Sau des del km 6 al 7'5!!!He he!!!La resta de la cursa xerrant pels descosits, és cert!!He he!!
    Josep Arboix

    ResponElimina