diumenge, 23 de maig del 2010

Cursa de la Policia 2010 (23-05-2010)Ara farà pràcticament un any vaig entrar en el món de les curses corrent la 4ª Cursa de la Policia per tant em feia certa gràcia tornar-hi a participar després d'haver corregut força durant tot aquest temps.
La 5ª Cursa de la Policia tenia un recorregut idèntic al de l'any anterior per tant tot m'era molt familiar. La cursa és molt a prop de casa i això és un avantatge a nivell logístic i de desplaçament.
Una vegada arribat amb l'autobús llançadora a Manlleu vaig anar cap la Plaça per tal de recollir el pitrall i també saludar a diversos coneguts que també participaven a la cursa amb objectius diversos.
Des de la Jean Bouin que no feia una cursa de 10km forçant una mica el ritme, per tant tenia la intenció de millorar la marca personal de 46 minuts i alguns segons i per això vaig situar-me força endavant de cara a la sortida.
El recorregut no és pas planer com podria semblar - hi ha diverses pujades que es fan respectar - especialment prop de l'arribada.
Vaig començar a un bon ritme - entorn dels 4min 26seg per kilòmetre i vaig poder mantenir aquesta mitjana durant tot el recorregut, sempre forçant una mica la màquina...
Al final he pogut fer un temps de 44min 24seg - millor del que preveia... (gairebé 15 minuts menys que fa un any). Un bon temps per la meva desena cursa de 10km

Enllaç a la classificació de la cursa (163 de 838 arribats)
Enllaç a un vídeo de l'arribada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada