diumenge, 7 de febrer del 2010

Mitja Marató de Granollers

En el món de l'atletisme la Mitja Marató de Granollers és coneguda com "La Mitja"... Aquesta denominació no és pas casual. Es tracta d'una cursa amb un alt índex de participació, primeres figures i una organització molt acurada.
Un grup prou gran de gent ens vam desplaçar cap el Vallès - alguns per fer la cursa de 5km i altres per fer la mitja. Altres companys hi van anar pel seu compte; en total érem més de dotzena d'atletes...

El recorregut és força planer - fins a La Garriga i tornar amb més pujada a l'anada. Com sempre vaig fer una cursa de menys a més - els primers 10km a una mitjana de 5min el kilòmetre (el temps real a mitja cursa va ser 52 min 42 segons). La segona part va ser més ràpida (amb un parcial de 47min 35seg); l'objectiu personal era millorar el temps que havia fet a Ripoll; com que la cosa anava bé llavors el repte va ser baixar de l'hora i tres quarts per acabar fent 1h 40min i 17seg de temps real (posició 2306).
Un te i una mica de brou a l'arribada ens van ben revifar a tots - amb la satisfacció afegida d'haver assolit els objectius que cadascú s'havia proposat.
Per completar la diada atlètica res millor que un dinar a casa d'en Josep Mª i l'Elisabet i així comentar la cursa i moltes altres coses...

Aquest és el vídeo d'arribada de la cursa

4 comentaris:

  1. Si cada vegades que et marques un repte... el baixes 5 minuts..... on anirem a parar??????

    Molt bona cursa!!!! i enhorabona

    ResponElimina
  2. Quan s'és un crack, ja se sap, oi Josep Maria?
    Al final viatjarà en el temps...

    LLuís

    ResponElimina
  3. Fixa't bé LLuís.... va escriure la crònica abans d'acabar la cursa.... Si tenim present que la cursa començava a les 10,45h .... i penja la crònica a les 11,23.... Aquest noi és crak galàctic :)

    ResponElimina