diumenge, 17 de gener del 2010

Mar i Murtra a Blanes


Aquest era el cap de setmana que havia de fer una tirada llarga de cara a la mitja marató de Granollers. Dies abans en Josep Maria va suggerir la possibilitat d’anar a Blanes a fer la Mar i Murtra i m’hi vaig apuntar.
Va ser una bona decisió. Com el seu nom indica la cursa combina paisatges de mar i de muntanya amb molta més terra que asfalt.
Hem començat sortint bastant enrere – juntament amb en Josep Mª i un grup de la UOC - amb un ritme bastant suau. La pluja del dia anterior feia que hi hagués molts bassals i fang i per tant tothom passava pels mateixos llocs evitant l’aigua, així han passat els 5 o 6 primers kilòmetres. Cap el kilòmetre 5 el grup s’ha anat desfent a mida que cadascú anava agafant el seu propi ritme.
A partir d’aquí han començat una sèrie de pujades i baixades que culminaven al kilòmetre 12 amb una rampa que pujava a El Vilar. En aquestes pujades he anat mantenint força el ritme. Fins el kilòmetre 15 hi ha hagut diverses pujades per després començar a baixar cap a Blanes una altra vegada.
A la baixada he pogut accelerar molt el ritme – eren unes pendents força pronunciades (he pogut fer 4’12’’ en el kilòmetre 17). Amb un bon ritme constant he arribat al kilòmetre 20 amb el rellotge marcant 1h 40min 03seg.
En definitiva una cursa molt agradable (amb un ritme de menys a més) en uns paisatges ben bonics...

Recorregut de la cursa
Classificació de la cursa
Crònica d'en Josep Maria Moreno

1 comentari: