diumenge, 15 de novembre del 2009

Mitja Marató de Ripoll (15-11-2009)Aquesta cursa es presentava com un petit repte perquè era una distància que no l'havia fet mai en cursa, tot i que sí en entrenaments.
La recollida dels dorsals va ser a l'IES de Ripoll - amb en Josep Maria ens hi vam ben passejar per comentar els espais docents i la distribució de l'edifici. La presència dels "runners" habituals de Manlleu va fer la cursa molt més amena.
La cursa es va desenvolupar amb una temperatura fantàstica i amb un entorn de tardor molt bonic. De Ripoll a Sant Joan - gràcies als consells d'en Josep - vaig fer una cursa prudent pel respecte que imposava la distància. Posteriorment vaig anar a un ritme més lleuger per acabar en 1h 49min (que per ser jo no està pas malament). El dinar que vam fer després a casa la Carme tampoc ho va estar gens de malament!
En aquest enllaç hi podeu trobar la classificació oficial de la cursa.
Aquesta és la crònica de la cursa d'en Josep Maria Moreno.

2 comentaris:

  1. Joan!
    Està molt i molt bé!!!Enviaré l'enllaç a la Carme perquè se'l mirin i sigui un estímul per a en Toni perquè continuï entrenant i pugui compartir amb nosaltes tots aquests moments de joia!!!!!
    Josep

    ResponElimina